06
05/2010
0

Szenvedély

"Ismertem egy férfit, aki leszokott a dohányzásról, az ivásról, a szexről és a zsíros ételek fogyasztásáról. Teljesen egészséges volt mindaddig, amíg öngyilkos nem lett." Johnny Carson

A káros szenvedélyek. Mindenkinek vannak mélypontjai, ilyenkor általában megtalálja azt, amelyik kihúzza a gödörből. Aki egyiknek sem hódol(t), az nem él(t) teljes életet. Én valahogy kasztként képzelem el a szenvedélyeket, mindenki attól függően, hogy mivel él, erősíti valamelyik csapatot. A kasztok között létezik átjárhatóság, egyikből a másikba csapódhatunk, többe is tartozhatunk egyszerre, viszont a tőlünk különálló csoportok között találunk olyat, amit elítélünk. Miért? A többségnek megvan a saját kasztja, valamilyen káros szenvedélye és mégis mindenki talál valamit, ami miatt úgy érzi, elítélheti a másikat. Ennyire képmutatóak volnánk..?

A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr771979679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása