20
10/2010
0

Az elefánt nem felejt..

1986-ban Peter Davis éppen a szabadságát töltötte Kenyában, miután végzett a Northwestern Egyetemen.  Egyszercsak megpillantot egy elefánt bikát, aki csak ott állt az egyik lábát a magasba emelve. Az elefánt idegesnek tűnt ezért Peter nagyon óvatosan közelített hozzá. Féltérdre ereszkedve megvizsgálta az elefánt lábát és egy nagy darab fát látott beágyazódva.  Amilyen óvatosan csak tudta Peter kipiszkálta azt a vadászkésével, mire az elefánt óvatosan lerakta a lábát. Fejét a férfi felé fordította és ránézett, egy jó darabig csak bámulták egymást. Peter teljesen lefagyott, csak arra tudott gondolni, hogy az elefánt el fogja taposni. Végül az elefánt trombitált egy hangosat elfordult és elment.

Peter soha nem felejtette el, hogy mi történt azon a napon.

20 évvel később, Peter a chicago-i állatkerben sétált a tinédzser fiával. Ahogy odaértek az elefántoknak elkerített részhez az egyik elszakadt a csordától és odament, ahol Peter és a fia, Cameron álltak. A hatalmas elefánt egyenesen Peterre bámult, felemelte a mellső lábát, majd leeresztette azt a földre. Ezt párszor még megcsinálta, mindeközben hangosan trombitált az ormányával és végig a férfit bámulta. Visszaemlékezvén az 1986-os esetre, Peter másra se tudott gondolni, csak arra, hogy ez ugyanaz az elefánt. Összeszedve minden bátorságát átmászott a kerítésen be egyenesen az elefánthoz. Odaállt elé és egyenesen a szemébe bámult. Az elefánt megint trombitált, körbeölelte Petert az ormányával és hozzávágta a kerítéshez úgy, hogy a férfi azonnal szörnyet halt.

Valószinűleg mégse ugyanaz az elefánt volt..

Ezt küldöm minden kedves ismerősömnek, akik azokat a szívmelengető meséket küldözgetik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr372386135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása